lauantai 1. tammikuuta 2011

Vuoden ensimmäinen postaus!

Toivottavasti vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin itse kullakin! Minulla ainakin on: aloitin vuoden herkuttelemalla american pancakeseilla (kiitos Anna! :>). NAM!

Uuden vuoden kynnet olenkin jo näyttänyt, mutta silmämeikistäni pidin todella paljon:

Luomen pohjustukseen käytin ensin Lumenen silmämeikinpohjustusvoidetta. Siihen päälle levitin L'orealin vaaleanpunaista ColorFresco-luomiväriä #01 Rosy white. Se jättää luomen hiukan tahmeaksi, joten siihen päälle on hyvä laittaa jauhemaista luomiväriä. Varsinkin tuo vaaleanpunainen tuli ihan eri tavalla esiin kuin ilman sitä.

Meikki on tehty Coastal Scentsin 88 ultra shimmer -paletilla. Olen viime aikoina kokeillut erilaisia meikkejä sillä, kun pääasiassa käytän sitä mattapalettia. Koko luomella on vaaleanpunaista, ulkonurkassa mustaa ja häivytykseen käytin harmaanruskeaa. Lisäksi sisänurkassa ja kulmakarvojen alla valkoista mattaluomiväriä. :)

Rajaukset tein H&M:n mustalla Solid Black -silmänrajauskynällä. Ripsivärinä käytin Isadoran Wigwhamia. Sitten vielä nuo tekoripset: Ne ovat aivan upeat. Tämänhetkiset suosikit, ehdottomasti! Kyseessä on (Miss) Eyluren ripset, mutta niiden tarkempaa nimeä en muista. Ihanat kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti