lauantai 22. tammikuuta 2011

Cracked Effect

Celia ehtikin jo edellisen postauksen kommenteissa toivoa lakkausta Lumenen Kujeilevalla katseella. Todella osuvasti olin tehnyt sellaisen vähän ennen kommentia. :)

Ainakin Karkkipäivä-blogissa on ehditty jo mainita Dependin uudet Cracked effect -lakat. Eli ne ovat vastaavia kuin Isadoran graffitilakat. Värivaihtoehtoja on kuusi: musta, valkoinen, pinkki, punainen, sininen ja violetti. Minun omistukseeni pääsivät punainen ja sininen. Sinistä en ole vielä kokeillut, mutta punaista piti heti kokeilla!
Pohjalla on siis Celian toivoma Lumenen #65 Twinkle in the Eye/Kujeileva katse, ja päällä on Dependin punainen Cracked Effect #5004 -lakka. Itse pidän tästä lakkauksesta. Tosi pirteä. :)

Varautukaa siihen, että kohta tulee uusi manikyyri tällä samalla pinkillä. Ihastuin tähän sen verran, että nähdään pian toistekin. :)

2 kommenttia:

  1. Ei mikään ihme että Depend kehitteli omat graffiti lakat, sillä isadoran lakat oli tosi suosittuja. Pitää mennä heti maanantaina ostamaan punainen ja liila cracket lakka ::D Tosi kivat kynnet (:

    VastaaPoista
  2. Se on aivan totta. Ihme, että meni näinkin kauan Suomeen rantautumisessa. :)
    Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista