perjantai 20. elokuuta 2010

Lipstick jungle!

Ei tätä tosin ihan viidakoksi voi sanoa, mutta menkööt. Eli tässä postauksessa esittelen tällä hetkellä käytössä olevat huulipunani.

Olen melko uusi huulipunien käytön kanssa, vaikka "fani" olen ollut jo pitkään! Esimerkiksi pienenä olin aina laittamassa äitin huulipunia (varsinkin niitä kaikkein kauheimpia!). Silloin suosikki taisi olla muistaakseni Lumenen läpikuultava sininen. Mutta tässä ne tämänhetkiset suosikit tulee kronologisessa järjestyksessä:

Tämä on ensimmäinen huulipunani pitkän tauon jälkeen. Kyseessä on Rimmelin 170 Alarm. Se on todella näyttävä tumman punainen, ns. talvipunainen (kesäpunainen tulee hieman myöhemmin). Talvipunainen siksi, että se on minun mielestäni juuri oikean sävynen talvella käytettäväksi.

Punaisen jälkeen oli helppo lähteä johonkin hieman räväkämpään (ainakin se silloin tuntui siltä). Iskin silmäni tähän upeaan yksilöön. Se on Goshin 143 Midnight. Upea hileinen tummanvioletti. Talvikäytössä pääasiassa tämäkin.

Melko luonnollista, että noiden kahden jälkeen halusin jotain hieman neutraalimpaa. Yritin etsiä nude-huulipunaa, mutta en löytänyt juuri Sitä Oikeaa (odotas vaan...). Tämä on hattarantuoksuinen ja -värinen Rimmelin 002 Candy. Todella vaalea vaaleanpunainen, joka käy lähes nudesta oikean meikin kanssa.

Tässä on se kesäpunainen. Se on upea. Eniten käytössä ollut tähän mennessä! Juuri oikea punainen ja tarpeeksi kostea (olematta liian kostea). Juuri sopiva siis. Kyseessä on Nivean Volume Shine Pure Diamond värissä 64 Rouge Solitaire. Suosittelen!

Tämän ostin itseasiassa alunperin äitille, mutta äitin ihonvärin takia se ei käynyt hänelle ollenkaan. Se oli kamalaa katseltavaa. :D Joten kävi kuitenkin hyvin, ja sain tämän kaunokaisen itselleni! Nivean huulipunat on todella hyviä; ne ovat upean värisiä ja koostumukseltaan mieluisia. Tämä on siis Nivean Chantal Thomass -kokoelmasta nro 83, Pink Baby Doll. Ihana kesäpuna!

Viimeisin ostokseni on paras pitkään aikaan. Kyseessä on monessa meikkiblogissakin kehuttu/ihmetelty/puhuttu Lumene Natural Coden huulipuna (Smile Booster) nro 3 Nude Beige. Tässä on juuri se oikea nude huulipuna minulle! Ei ole liian peittävä, eikä liian punainen eikä liian ruskea. Juuri sopiva!

Tässä olivat siis minun huulipunani... ja saatoit ehkä huomata, että monen kohdalla luki "juuri sopiva/oikea/tms." Mutta niin se vain on. Mielummin omistan yhden kutakin väriä, kuin miljoona väärää ja tarpeetonta. Ai niin, olin vallan unohtaa: huulikuvia laitan sitten, kun keksi miten saan kuvattua huuleni normaalissa asennossa! :D

Löytyikö minulta joku omista suosikeistasi? Ja joko olet ehtinyt katsastaa paljon puhutut Lumenen uudet Smile Boosterit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti