maanantai 2. elokuuta 2010

Kesäkynsiä ja silmämeikki

Heipä hei, pitkästä aikaa. Kesäloma alkaa olla ohi, ja pian onkin jo syksy. Minä odotan syksyä jo innolla! Mites muut?


Noin kuukausi sitten, minulla oli tämännäköiset kynnet. Lakka on Dependin upea violetti nro 162, joka kimaltelee hopeisena. Tämä on aivan ihana kynsissä. Tosin mielestäni sopii paremmin varpaankynsiin kuin sormiin. :)


Pari viikkoa sitten kynnet olivat tällaiset. Tykkäsin todella paljon, ja sain hirveästi kehuja! Turkoosi/vihreä/whatever on myöskin Dependin, nro 54. Valkoinen on Goshin F2 Nail Tip -lakka ja sitten Konadin musta lakka ja m60-laatta. Kivet Konad-setistä nro 7 ja sen löysin Nailfixistä.


Viimeisimmät kynnet (kuvattu todella kuluneina, pahoittelut!). Alla on ranskalainen manikyyri ja päällä on Dependin (heh) kultaista kimallelakkaa nro 45. Luonnossa ranskalainen manikyyri erottuu paremmin kuin kuvassa. Aivan ihana lakka, ja kävi hienosti yhteen mustakultaisten bikineitten kanssa!

Sitten blogin ensimmäinen silmämeikki! Ei ollut mitään tekemistä, joten päätin kokeilla jotain hauskaa Coastal Scentsin 88 ultra shimmer paletilla. Tilasin sen viime syksynä (jos muistan oikein), mutta en ole juurikaan sitä käyttänyt. Suuremmassa käytössä on se perus 88 paletti.
Tässä kuitenkin pari kuvaa kokeilemastani silmämeikistä, ja vielä 88 paletista värit, joita tähän käytin. Olkaapa hyvät:

Olen itse ihan yllättynyt, miten kiva tästä tuli. Voisin jopa käyttää tätä! Yleensä kokeiluni ei pääty näin hyvin. :D Ripsiväri on Maybellinen the colossal volum'express, kajali on Lumenen musta ja silmän sisänurkassa ja kulmaluulla on H&M:n valkoista kajalia.

Mitä pidit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti