tiistai 24. elokuuta 2010

* Bilekynsiä! *

Pidettiin kaverin kanssa bileet viikonloppuna, ja tietysti piti laittaa vaatteisiin ja meikkeihin sopivat kynnet! Meikeistä en muistanut ottaa kuvia, mutta itselläni oli melko perus smoke eyes CS 88 paleteilla tehtynä (perus ja ultra shimmer) mustana.


Tällaiset kynnet minulla sitten oli. Halusin jotain näyttävää, mutta yksinkertaista. Joten nämä mielestäni ajavat asian todella hyvin! Tosin yritin laittaa näihin jotain koristeita, mutta en keksinyt, mitä olisin laittanut. Hyvät nämä tosin ovat yksinäänkin.
Punainen lakka on tietysti We Care Iconin nro 13 True red. Ja vapaalla kädellä tehdyt. En tiedä, pitäisikö opetella käyttämään niitä teippisysteemejä. :D


Kaveri sai bileisiin tumman sinisen mekon kanssa sopivat kynnet, jotka nimesimme Abba-kynsiksi. Ne ovat aika Abbat. Eikö?
Sininen lakka on Goshin Blue Monday nro 547 (paras sininen!). Koristeviivat on tehty Goshin Silverillä, nro 555. Ja vielä pisteenä iin päällä olevat strassit ovat muistaakseni Konad-setistä nro 7. Sitä on saatavilla esimerkiksi Nailfixistä. Taidan tehdä samantyyliset itsellenikin jossain vaiheessa! Kuvassa kynnet eivät näytä ihmeellisiltä, mutta luonnossa ne ovat todella hienot!

Mitä pidätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti