sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Hyvää lokakuuta!

Olen jo pitkään halunnut kokeilla erästä meikkiä, minkä tutoriaalin löysin netistä. Sen on tehnyt youtube-guru MissChievous ja se on Kim Kardashian -look.


Oman version tästä meikistä toteutin pääasiassa Coastal Scentsin 88 paletilla ja Lumenen tuotteilla.

Värit ylhäältä alaspäin: CS valkoinen, CS persikka, CS beige, Lumenen Delight Duo -paletin 11 Whisper/Kuiskaus harmaa, CS musta.

Rajaukset on tehty Lumenen mustalla rajauskynällä (alhaalla) ja mustalla We Care Iconin Magnetic Eyes eyelinerilla (1 True black). Valkoinen rajaus on tehty H&M:n valkoisella rajauskynällä ja CS:n valkoisella luomivärillä.

Ripsissä on uusi ripsivärini; Isadoran Wigwham. Ostin tämän viime viikolla, ja muutaman kerran käytön jälkeen pidän tästä todella paljon! Huono puoli tässä ripsivärissä on se, että se pidentää ripsiä sen verran, etten voi käyttää toisia silmälasejani ollenkaan, koska ripset ottavat linsseihin kiinni! :D

Pidin tästä meikistä todella paljon, ja tästä taitaakin tulla halloween-meikkini. Tosin sitten laitan tekoripsetkin. Nyt en niitä jaksanut laittaa, kun kokeilin tämän viime yönä, enkä tosiaan ollut menossa yhtään minnekään! Yritän muistaa ottaa uuden kuvan halloweenina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti