torstai 20. tammikuuta 2011

Unohdettuja

Kuten jotkut ovatkin huomanneet, tuonne sivun yläosaan on ilmestynyt Kynsilakkani-sivu. Siellä on listattuna kaikki omistamani kynsilakat. Jos sieltä löytyy joku lakka, jonka haluat nähdä manikyyrissä, niin ehdota toki!
Muutenkin otan erittäin mielelläni ehdotuksia vastaan! Mm. vesimelonikynnet on toivottu, ja sellaiset teenkin sitten lähempänä kesää. Nyt ne nimittäin tuntuisivat liian oudoilta. :D

Listaa tehdessäni minun täytyi tietysti kaikki lakat läpi, ja sieltä löytyikin muutama sellainen, jonka olin unohtanut ihan kokonaan! Esimerkiksi tämä Lumenen persikan värinen lakka (joka tosin löytyy blogitunnisteista oranssin alta!).

Kyseessä on siis Lumenen #5 Promises/Lupauksia vain. Siinä päällä on kukkakuviota Konad-laatasta m60. Ja lakkahan Konad-musta. :)

3 kommenttia:

  1. Lumenen Kujeileva Katse on aivan ihana barbiepinkkilakka, toivoisin manikyyria sitä käyttäen. :) Harmi kun sitäkään ei enää saa, onneksi ostin aikoja sitten alennuksesta yhden pullon jemmaan. :)

    VastaaPoista
  2. Celia: Osuipa sopivasti! Eilen nimittäin satuin laittamaan juuri tuota toivomaasi lakkaa, joten ei tarvitse kauaa odottaa! :)

    VastaaPoista